Antena 3 CNN Economic Companii CFR Călători, anunț important privind circulația trenurilor

CFR Călători, anunț important privind circulația trenurilor

CFR Călători informează că în zilele cu trafic crescut din această perioadă a sărbătorilor pascale este pusă la dispoziția călătorilor capacitatea maximă de transport, tehnic disponibilă.

CFR Călători, anunț important privind circulația trenurilor
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Dani Amariei
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Apr 2023   •   22:16

CFR Călători pune la dispoziția călătorilor capacitatea maximă de transport, tehnic disponibilă, pentru asigurarea mobilității către destinațiile dorite, în perioada sărbătorilor pascale.

De asemenea, sunt suplimentate operativ, în funcție de parcul disponibil și solicitările de trafic, trenurile care circulă pe cele mai solicitate rute care conectează capitala cu orașele mari din principale regiuni ale țării.

"Pentru a avea o predictibilitate a cererii de transport și pentru a ne putea adapta cât mai bine capacitatea de transport la fluxul de călători prognozat, CFR Călători recomandă pasagerilor planificarea din timp a călătoriei, inclusiv cumpărarea legitimaţiilor de călătorie. Pentru evitarea supraaglomerării la anumite trenuri, recomandăm pasagerilor utilizarea tuturor trenurilor CFR Călători din graficul unei zile de circulație.

Achizițiile online pot fi făcute până la ora de plecare a trenului din stație, în funcție de locurile disponibile", informează, duminică, CFR Călători.

Biletele în trafic intern pot fi achiziţionate cu o anticipație de până la 30 zile.

×
Subiecte în articol: CFR Calatori trenuri Paste sărbători
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close