Antena 3 Economic Companii Cine este omul pe care Amazon l-a plătit regeşte ca să nu lucreze pentru Google

Cine este omul pe care Amazon l-a plătit regeşte ca să nu lucreze pentru Google

de O.P.    |    30 Oct 2012   •   13:18
Cine este omul pe care Amazon l-a plătit regeşte ca să nu lucreze pentru Google

Daniel Powers a fost, până în luna iunie a acestui an, unul dintre directorii de vânzări ai Amazon. A fost pe punctul de a fi dat afară, însă compania i-a făcut o ofertă de nerefuzat - aceea de a pleca de bunăvoie, în schimbul unui pachet financiar consistent. Singura condiţie impusă a fost însă de a nu se angaja cel puţin un an şi jumătate de atunci încolo la unul dintre competitorii Amazon. Powers a acceptat, dar şi-a schimbat planurile pe parcurs.

Pachetul compensator pe care i l-a oferit Amazon a fost de 325.000 de dolari, o sumă uriaşă, chiar şi pentru un director din Statele Unite ale Americii. E drept că ieşirea de pe piaţa muncii putea să-i aducă prea multe dezavantaje, aşa că Powers s-a gândit că nu ar fi o problemă prea mare dacă şi-ar reevalua promisiunea. Astfel, deşi era obligat să aştepte cel puţin 18 luni până să se fi angajat la unul dintre concurenţii Amazon, inclusiv Google, fostul director de la Amazon a primit o ofertă de la gigantul IT după doar patru luni de la plecarea din companie şi a acceptat-o.

Citeşte mai mutle despre acest subiect, pe
www.incomemagazine.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close