Clădirea Cathedral Plaza, deschisă pentru business

de Antena3.ro    |    14 Oct 2011   •   12:20
Clădirea Cathedral Plaza, deschisă pentru business Foto: Intact Images

Millennium Building Development, dezvoltatorul proiectului Cathedral Plaza, anunţă deschiderea clădirii Cathedral Plaza, care este gata să primeasca primii chiriaşi. De asemenea, publicul va avea acces la piaţeta amenajată în faţa clădirii care constituie una dintre cele mai moderne construcţii de birouri din oraş.

Urmare firească a finalizării clădirii, Millennium Building Development a procedat la desfiinţarea lucrărilor şi amenajărilor cu caracter provizoriu aferente organizării de şantier şi la readucerea terenului în starea iniţială, conformându-se astfel legii şi solicitării concrete a inspectorilor Inspectoratului de Stat în Construcţii, cuprinsă în Procesul verbal de control nr. 2737 din 14.09.2011.

Millennium Building Development precizeaza ca proiectul, care a presupus o investitie de peste 60 de milioane de euro, fusese de mai mult timp finalizat in intregime, fapt consemnat de altfel si in procesul verbal de receptie la terminarea lucrarilor, document care a fost confirmat de catre toate institutiile competente, dar punerea lui cu adevarat in valoare se putea face numai dupa ridicarea organizarii de santier.

Reamintim faptul că imobilul este intabulat, urmând ca asupra acţiunilor ulterioare intabularii făcute de către funcţionarii Cărtii Funciare să se pronunţe instanţa, printr-o hotărâre definitivă şi irevocabilă.

x close