Antena 3 Economic Companii Compania care a detronat APPLE în topul acţiunilor preferate de investitorii bogaţi

Compania care a detronat APPLE în topul acţiunilor preferate de investitorii bogaţi

de S.T.    |    22 Oct 2013   •   16:33
Compania care a detronat APPLE în topul acţiunilor preferate de investitorii bogaţi

Compania Berkshire Hathaway, condusă de miliardarul Warren Buffett, a înlocuit Apple pe primul loc în topul acţiunilor preferate pentru investiţii de multimilionarii din SUA şi Canada.

Membrii Tiger 21, organizaţie din care fac parte 220 de antreprenori, investitori şi directori de companii cu active destinate investiţiilor de peste 10 milioane de dolari, au selectat Berkshire într-un sondaj anual.

Apple, pe prima poziţie în precedenţii doi ani, a coborât pe locul al doilea, potrivit Bloomberg.

"Atractivitatea Apple a luat sfârşit. Berkshire Hathaway a rămas interesantă pentru oamenii care aveau acţiuni, dar în cazul Apple mulţi investitori au realizat că este posibil ca perioada cea mai bună a titlurilor să fi trecut", a declarat Michael Sonnenfeldt, fondator şi preşedinte al Tiger 21.

Top cinci în preferinţele investitorilor americani din acest an este completat de acţiunile fondului iShares MSCI EAFE, urmate de cele ale producătorului de cipuri Qualcomm şi de cele ale SPDR S&P 500 ETF Trust.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close