Antena 3 CNN Economic Companii Companie de telefonie mobilă, dată în judecată pentru că a schimbat numărul unui client

Companie de telefonie mobilă, dată în judecată pentru că a schimbat numărul unui client

Companie de telefonie mobilă, dată în judecată pentru că a schimbat numărul unui client
Sursa foto: Foto: dailymobile.se
13 Apr 2011   •   11:08

O companie de telefonie mobilă schimbă numerele de telefon ale clienţilor fără nicio explicaţie! Mai mulţi bucureşteni au fost anunţaţi că vor primi un alt număr , în 30 de zile, ales de firmă. Nemulţumiţi, au contactat un avocat, care susţine că demersul companiei este  ilegal.

Cătălin Postelnicu a devenit clientul companiei după ce s-a mutat din altă reţea. A cerut să îşi păstreze numărul de telefon. În urmă cu două săptămâni însă, a primit prin poştă o hârtie prin care era anunţat sec că numărul îi va fi schimbat. Compania îi mulţumea pentru înţelegere. Imediat, a mers la o reprezentanţă a firmei, pentru a afla motivul.

Bărbatul nu s-a lăsat intimidat. A considerat că atât timp cât plăteşte, are şi drepturi. "Am numărul ăsta de ceva vreme, cunosc foarte multe persoane şi nu mi se pare normal să-mi modifice numărul fără acordul meu, abuziv. În contract este scris că pot modifica termenii şi condiţiile contractului, nu numărul de telefon."

Şi pentru că nu a găsit înţelegere la reprezentanţii companiei, a mers la un avocat. Compania de telefonie mobilă a refuzat să comenteze situaţia.

×
Subiecte în articol: telefonie mobila numar de telefon
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close