Antena 3 CNN Economic Companii Companiile franceze investesc în România. Director BRD: Iubesc România foarte mult

Companiile franceze investesc în România. Director BRD: Iubesc România foarte mult

Companiile franceze investesc în România. Director BRD: Iubesc România foarte mult
Sursa foto: Foto: Agerpres
14 Iul 2013   •   16:21
Directorul BRD România, Philippe Lhotte, s-a stabilit în România în urmă cu şapte ani. Lucra în Bulgaria şi a venit pentru prima oară ca turist. I-a plăcut atât de mult încât a decis să rămână.
 
Oficialul a explicat, în exclusivitate pentru Antena 3, de ce a ajuns să iubească România. 
 
"Înainte, am lucrat şapte ani în Bulgaria, deci cunosc bine regiunea. Nu a trebuit decât să traversez Dunărea. Cunosc România de mult timp, mai întâi am venit ca turist şi acum sunt aici ca şef al uneia dintre cele mai mari bănci din România. E o ţară pe care o iubesc mult. Banca noastră are o istorie îndelungată aici", a declarat Lhotte. 
 
Oficialul s-a arătat optimis în ceea ce priveşte evoluţia României la nivel economic dar a punctat că sunt esenţiale investiţiile.
 
"Pe termen mediu, sunt încrezător în viitorul României, în termeni economici. Criza va fi depăşită, într-un an sau doi veţi reveni pe creştere economică. Trebuie crescute investiţiile străine, e un lucru fundamental. România e o ţară foarte atractivă, piaţa internă e mare şi va continua să se dezvolte. Sunteţi foarte competitivi şi din punct de vedere al costurilor dar şi al calităţii mâinii de lucru", a explicat oficialul 
 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close