Antena 3 CNN Economic Companii Concedieri la Thomson Reuters: 2.500 de angajaţi vor fi disponibilizaţi în acest an

Concedieri la Thomson Reuters: 2.500 de angajaţi vor fi disponibilizaţi în acest an

Concedieri la Thomson Reuters: 2.500 de angajaţi vor fi disponibilizaţi în acest an
de M.T.    |    14 Feb 2013   •   15:56

Una dintre cele mai importante surse de ştiri şi informaţii financiare din lume, Thomson Reuters, a anunţat că va concedia 2.500 de angajaţi în acest an, scrie Mediafax.

Prin acest proces de disponibilizare, Thomson Reuters încearcă să reducă cheltuielile şi să redreseze astfel cea mai importantă divizie a companiei.

„Nu sunt decizii uşor de luat, însă costurile noastre trebuie să fie în echilibru cu aşteptările clienţilor noştri", a spus Jim Smith, CEO al Thomson Reuters, potrivit The Wall Street Journal.

Thomson Reuters are 60.000 de angajaţi la nivel internaţional, cei 2.500 de disponibilizaţi reprezentând aproximativ 4% din personalul companiei.

Miercuri, compania a anunţat că a înregistrat un profit de 372 de milioane de dolari în al patrulea trimestru, după o pierdere mare înregistrată în perioada similară a anului trecut.

Thomson Reuters, care are sediul la new York, este principala sursă de informaţii pentru companii şi profesionişti din întreaga lume din domeniile financiar, legal, taxe şi contabilitate, ştiinţă, sănătate şi pieţe media.


×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close