x close

Cum au slăbit vedetele de la Hollywood înainte de premiile Golden Globe

25 Ian 2011   •   09:08
Cum au slăbit vedetele de la Hollywood înainte de premiile Golden Globe
PUBLICITATE // Pe lângă Oscar, Golden Globe este cea mai importantă ceremonie prezentată anual de Hollywood Foreign Press Association (HPFA) ce premiază în fiecare an performanţele remarcabile în film şi televiziune. Anul acesta, ceremonia s-a transmis live pe internet. Nu-i de mirare că în rândul vedetelor invitate presiunea de a arăta foarte bine a fost extrem de mare, când milioane de spectatori au putut analiza cele mai mici detalii ale felului in care arată. Mai ales că se ştie că, pe cameră, ai cu 10 kilograme în plus.

Însă la Hollywood există întotdeauna metode prin care starurile îşi pot ajusta aspectul fizic, chiar şi în câteva zile. Aflate mereu sub presiunea mass media, acestea apelează la cele mai avangardiste metode de a slăbi, fiind mereu cu un pas înaintea restului lumii.

Anul acesta se pare că vedetele au apelat la un cocktail special ce practic topeşte grăsimea într-un weekend. Acest cocktail, cunoscut în SUA sub numele de „Hollywood Weekend Diet”, a revoluţionat domeniul pierderii în greutate. Cum lumea cinematografiei este foarte competitivă şi orice atu este ţinut sub taină, această băutură a rămas un secret până de curând, când paparazzii au surprins o tânără pretendentă la Oscar bând acest cocktail... chiar pe stradă. Se pare că vedetele îl iau cu ele peste tot şi îl consumă oriunde s-ar afla.

Nutriţioniştii care l-au analizat au ajuns la concluzia că secretul băuturii constă în combinaţia de Oxxynea si Sinetrol, două combinaţii brevetate de fructe, legume şi plante, alge, uleiuri esenţiale, precum şi  minerale şi vitamine, ce au demonstrat în urma testelor că au o capacitate extraordinară de ardere a grăsimilor.

Hollywood Weekend Diet duce la slăbirea a 3-4 kilograme în 48 de ore, fără să fie nevoie şi de vreo dietă. Urmarea e firească: în scurt timp, cocktailul s-a răspândit în toată lumea, fiind metoda de slăbire preferată a tuturor celor care doresc să slăbească repede, înainte de un eveniment important. Cu cât se consumă pe o perioadă mai mare de timp cu atât se slăbeşte mai mult, slăbirea fiind gradată şi nu bruscă, fără ca sănătatea celui care îl consumă să fie afectată. În România, produsul se poate comanda online aici.

Anul acesta la premiile Golden Globe toţi cei prezenţi au arătat cât se poate de bine, cum numai vedetele de la Hollywood pot arăta. Mă rog... acum nu numai vedetele, că ştim cu toţii de Hollywood Weekend Diet.

Citeşte mai multe despre:

slabire vedete Hollywood
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati