Antena 3 CNN Economic Companii Directorul de marketing al Microsoft România a demisionat

Directorul de marketing al Microsoft România a demisionat

Directorul de marketing al Microsoft România a demisionat
Sursa foto: microsoft
26 Mar 2010   •   13:35

Dan Bulucea, directorul de marketing şi business al Microsoft România, a demisionat din funcţie, însă nu va părăsi compania până la 30 aprilie, scrie Capital. Dan Bulucea a venit la Microsoft în anul 1998 ca OEM Manager, contribuind la dezoltarea pieţei regionale Microsoft. Înainte de a veni la Windows, Dan Bulucea a fost General Manager la Salient România, unul dintre cei mai mari producători de PC-uri de la noi.

Bulucea a fost numit în funcţia de director de marketing şi business al Microsoft România, reprezentanţa locală a producătorului american de software, în 2006, după ce, timp de trei ani, a fost Senior Platform Strategy Manager la Centrul Microsoft pentru Europa Centrală şi de Est din Germania.

După 12 ani la Microsoft, Bulucea pleacă din companie la finalul lunii aprilie.

?În cei aproape 12 ani de Microsoft am avut atât de multe roluri şi atât de diferite, din foarte multe zone ale business-ului acestei companii, locale sau regionale, încât am câştigat o perspectivă foarte largă asupra a ceea ce înseamnă IT-ul. Plecarea mea nu este legată, însă, de o ofertă imediată?, spune Bulucea.

Pentru viitor, Bulucea îşi doreşte să conducă alte afaceri din zona IT&C, dar este deschis şi altor domenii.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: microsoft România business demisie
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close