Antena 3 CNN Economic Companii După bătaia pe ulei, românii s-au înghesuit la haine. S-a deschis primul magazin H&M din ţară

După bătaia pe ulei, românii s-au înghesuit la haine. S-a deschis primul magazin H&M din ţară

După bătaia pe ulei, românii s-au înghesuit la haine. S-a deschis primul magazin H&M din ţară
Sursa foto: Foto: reallyrich.com
25 Mar 2011   •   14:12

Peste 500 de persoane s-au adunat vineri dimineaţă, încă de la ora 6.00, în faţa primului magazin H&M din România, pentru a beneficia de cupoanele-cadou oferite primilor cumpărători, transmite Mediafax.

"Ştiau că magazinul se deschide la ora 11.00, însă multe persoane au venit încă de la ora 06.00, iar cozile au început să se formeze în jurul orei 08.00", a declarat un reprezentant al firmei de pază, care a adăugat că la coadă s-au strâns peste 500 de persoane.

Reprezentanţii magazinului au oferit clienţilor 100 de cupoane în valoare de 80 de lei fiecare, bonuri cu care se puteau face cumpărături din acel magazin. Oamenii au stat la cozi de întinse pe mai mulţi zeci de metri, fiind "flancaţi" de agenţi de pază.

Tot vineri, sute de oameni s-au călcat în picioare la Mangalia şi Vaslui ca să cumpere ulei la preţ redus. S-au adunat încă de la 2.00 noaptea pentru a fi siguri că nu rămân pe dinafară.

Promoţia a fost oferită de acelaşi supermarket care săptămâna trecută a vândut zahăr la preţ mic. Şi atunci oamenii s-au bătut pentru un kilogram de zahăr.

 


×
Subiecte în articol: coada haine ulei romani
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close