Antena 3 CNN Economic Companii După vârsta de 30 de ani, slăbitul se face cu cap şi nu cu ciorbă de varză

După vârsta de 30 de ani, slăbitul se face cu cap şi nu cu ciorbă de varză

După vârsta de 30 de ani, slăbitul se face cu cap şi nu cu ciorbă de varză
16 Feb 2011   •   23:01
Publicitate // Mai aud pe la birou, prin metrou sau pe la diverse petreceri discuții între tinere de 20 de ani despre cure, slăbit și alte asemenea. Inevitabil una dintre ele rostește cu mândrie propoziția "eu mănânc foarte mult dar nu mă îngraș", ce pe mine mă face să zâmbesc nostalgic și să-i spun în gând sau uneori nu doar în gând: "lasă că o să vezi tu peste 10 ani".

În afara cazurilor în care kilogramele în plus s-au depus în timpul sarcinii, de cele mai multe ori, după vârsta de 25-26 de ani ne îngrășăm încet și sigur. Azi un kilogram, peste un an încă un kilogram, care nu mai vrea să plece și abia când nu mai încăpem în hainele pe care le purtam la 20 de ani ne dăm seama că, odată cu anii, s-a dus și silueta. Pe cât de discret și lent ne îngrășăm tot atât de lent și slăbim. Corpul, mai docil la 20 de ani, parcă vrea să ne zică acum că nu mai putem să-l păcălim cu dietele fanteziste, cu tratamentele corporale scumpe și nici măcar cu înfometarea. Asta nu înseamnă că trebuie să ne resemnăm.

Trebuie doar să procedăm diferit. La fel cum ne îmbrăcăm diferit la 30 de ani și nu ni se mai potrivesc hainele de adolescent, așa trebuie să abordăm și slăbitul. Norocul nostru este că știința nu stă pe loc și, deja, s-a găsit vinovatul pentru îngrășatul de după 30 de ani. Studiile în domeniu au scos in evidență o insuficiență de leptină în organismul persoanelor de peste 30 ani. Această leptină este responsabilă de transmiterea către creier a ordinului de ardere a caloriilor și absența ei din organism încetinește metabolismul.

În consecință, soluția la kilogramele în plus este simplă: un aport mai mare de leptină. Aceasta se găsește în capsule care se iau zilnic și care ne reactivează metabolismul și ne permit să mâncăm normal și să ardem caloriile ca în adolescență (când puteam mânca orice fără să ne îngrășăm). Cei care au încercat aceste capsule se pare că au înregistrat rezultate foarte bune și, ce-i și mai important, rezultate de durată, fără efect yo-yo. Aportul de leptină de origine naturală, permite arderea kilogramelor fără regim (oricum s-a dovedit că peste 30 de ani, regimurile nu mai au efect, ci dimpotrivă îți dereglează și mai tare metabolismul) în timpul somnului.

Cura se poate comanda și încerca fără riscuri, timp de 3 luni, timp în care poți pierde în greutate 5-10 kilograme pe lună.

Acum că știința ne permite să arătăm din nou ca la 20 de ani, putem spune și noi fără să mințim că "30 is the new 20".

×
Subiecte în articol: slabit
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close