Antena 3 CNN Economic Companii Farmec Cluj-Napoca are un nou director general

Farmec Cluj-Napoca are un nou director general

Farmec Cluj-Napoca are un nou director general
Sursa foto: farmec
18 Ian 2010   •   17:05

Farmec Cluj-Napoca are un nou director general, Mircea Turdean, până în prezent director Tehnic-Producţie în cadrul producătorului de cosmetice, acesta preluând funcţia de la Mirela Lupaş, care a asigurat interimatul în perioada august-decembrie 2009, a anunţat luni compania, citată de Mediafax.

Turdean lucrează la Farmec din 1994. Până în ianuarie s-a ocupat de coordonarea activităţilor de producţie, cercetare şi investiţii noi, atât pe plan intern, cât şi în străinătate.

"După un an în care s-a concentrat pe asigurarea stabilităţii financiare şi menţinerea poziţiei pe piaţă, prin numirea unui director cu experienţă managerială în domeniul bancar, compania mizează în continuare pe măsurile operaţionale capabile să asigure continuarea investiţiilor pentru relocarea şi retehnologizarea producţiei, exploatarea noilor tendinţe de pe piaţa internaţională, realizarea de noi produse originale şi creşterea cifrei de export", potrivit unui comunicat al companiei.

Farmec exportă în Ungaria, Marea Britanie, Germania, Italia, Spania, Emiratele Arabe Unite, Kuweit, Liban, Thailanda, Japonia, SUA sau Canada.

Compania s-a privatizat în 1995, prin metoda MEBO, iar capitalul Farmec este exclusiv românesc.

Antena3..ro

×
Subiecte în articol: Cluj Napoca director general
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close