Antena 3 CNN Economic Companii Firma lui Vlădescu, executată silit de Fisc

Firma lui Vlădescu, executată silit de Fisc

Firma lui Vlădescu, executată silit de Fisc
Sursa foto: sebastian vladesc
20 Ian 2010   •   11:27

Una dintre firmele ministrului finanţelor, Sebastian Vlădescu, se află pe lista societăţilor executate silit de Fisc. Astfel, şeful Finanţelor a ajuns să fie executat de o instituţie pe care o are în subordine, scrie Evenimentul Zilei.

Firma Boss Construcţii şi Consultanţă SRL, unde Vlădescu deţine 47% din capital, avea, la 30 septembrie 2009, datorii la bugetul de stat din TVA în valoare 359 de lei. Pentru această sumă, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) iniţiase executarea silită.

Boss Construcţii şi Consultanţă oferă consultanţă în domeniul afacerilor şi managementului. Firma s-a înfiinţat în aprilie 2004, iar acum doi ani avea un profit de 1,4 milioane de lei (aproape 390.000 de euro), calculat la o cifră de afaceri de 7,4 milioane de lei (mai mult de 2 milioane de euro).

În trei ani, Sebastian Vlădescu a ajuns din nou ministru de Finanţe, fiind cel mai bogat în această funcţie. Potrivit declaraţiei sale de interese, Vlădescu are părţi sociale la 12 companii, iar două sunt radiate sau în curs de radiere.

Actualul şef al Finanţelor, în vârstă de 52 de ani, este cunoscut ca o persoană boemă. El are două maşini, o remorcă şi două motociclete, printre care un Harley Davidson. Vlădescu deţine patru apartamente achiziţionat între 1998 şi 2008, şi încă unul moştenit.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: fisc vladescu
Parteneri
Klaus Iohannis se întâlnește cu Joe Biden la Casa Albă
x close