Antena 3 CNN Economic Companii Ford România investeşte 16 milioane de euro pentru îmbunătăţirea condiţiilor de mediu

Ford România investeşte 16 milioane de euro pentru îmbunătăţirea condiţiilor de mediu

Ford România investeşte 16 milioane de euro pentru îmbunătăţirea condiţiilor de mediu
Sursa foto: ford
10 Feb 2009   •   12:50

Ford România intenţionează să aloce 16 milioane euro pentru îmbunătăţirea condiţiilor de mediu în fabrică, a anunţat Dionisio Campos, directorul uzinei Ford Craiova.
Potrivit Evenimentul Zilei, Campos a declarat:?Vă asigur că această uzină va fi un model pentru industria automobilistică. O vom trata aşa cum tratăm pe celelalte fabrici. Pentru început, ne preocupă certificatul ISO 140001, de mediu."
"Suntem în proces de a îmbunătăţi infrastructura existentă. Vom interveni şi la staţia de epurare a apelor uzate din fabrică. Printre primele investiţii pe care le-a realizat Ford România la Craiova sunt cele de mediu?, a adăugat Dionisio Campos.
Directorul Ford Craiova a luat parte la dezbaterea publică organizată de Primăria Craiova pentru obţinerea autorizaţiei integrate de mediu pentru secţiile de turnătorie, motor şi cutii de viteze ale fabricii craiovene.
Directorul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Dolj, Monicăi Mateescu, susţine că procedura de obţinere a autorizaţiei integrate de mediu se va finaliza în aprilie 2009.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: investitii
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close