Antena 3 Economic Companii Google îşi deschide birou în România

Google îşi deschide birou în România

23 Mar 2010   •   18:58
Google îşi deschide birou în România
Sursa foto: google

Google, deţinătorul motorului de căutare cu acelaşi nume, va deschide în acest an un birou în România, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, Amelia Creţu, Agency Relationship Manager Google pentru Europa de Sud-Est, Orientul Mijlociu şi Africa, scrie Mediafax.

"Spre finalul anului sperăm să avem un birou în România. Deocamdată nu ştim sigur când şi câţi angajaţi vor fi. Procedura de recrutare e în desfăşurare", a declarat Creţu.

Potrivit reprezentantului Google, aproape 90% dintre cei 7,5 milioane de utilizatori ai internetului din România motorul de căutare google.ro.

Creţu mai spune că în România aproape10.000 de pagini de internet au implementat serviciul de publicitate online AdWords, deţinut de Google.

Compania a înfiinţat o firmă în România, Google Bucharest, societate cu răspundere limitată, cu un capital social de 200 lei. Firma, înregistrată la 15 ianuarie 2008, este administrată de cinci persoane fizice, respectiv trei cetăţeni americani, unul britanic şi unul irlandez.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close