Antena 3 CNN Economic Companii H&M debutează în cadrul SĂPTĂMÂNII MODEI de la Paris prin prezentarea colecţiei sale de toamnă 2013

H&M debutează în cadrul SĂPTĂMÂNII MODEI de la Paris prin prezentarea colecţiei sale de toamnă 2013

H&M debutează în cadrul SĂPTĂMÂNII MODEI de la Paris prin prezentarea colecţiei sale de toamnă 2013
28 Feb 2013   •   12:23
Ashley Olsen, Chloe Moretz şi Emma Roberts s-au numărat printre oaspeţii evenimentului ce a avut loc aseară la Paris, ocazie cu care H&M a prezentat pentru prima dată o colecţie de modă în cadrul Săptămânii Modei. Colecţia pentru Toamna 2013 a fost prezentată publicului într-un spaţiu special amenajat în grădina de la Musée Rodin şi a fost totodată difuzat în direct pe site-ul hm.com. Prezentarea de modă a îmbinat formele clasice cu rochiile delicate pentru a crea o tentă masculină, şi de asemenea, a oferit publicului şansa de a admira noua colecţie H&M în cadrul unui eveniment de modă internaţional. Colecţia va fi disponibilă din 5 septembrie 2013 în aproximativ 200 de magazine H&M din întreaga lume, precum şi online.


Am fost extrem de încântată să admir propria noastră colecţie de toamnă pe podiumul de la Săptămâna Modei din Paris. A dat viaţă spiritului vestimentar şi modului în care poţi îmbina diferite stiluri pentru a-ţi crea propriul look. Articolele cheie precum pardesiul din lână, fracurile şi rochiile cu paiete vor da o atitudine autentică în această toamnă” declară Ann-Sofie Johansson, Şefa Departamentului de Design al H&M.

Prezentarea din cadrul evenimentului de la Paris este o etapă atât de captivantă pentru colecţia de toamnă la H&M! Evenimentul a fost unul magic, desfăşurat într-un mediu elegant, prezentat într-o atmosferă deosebită. A fost minunat să admiri moda accesibilă pentru toţi, prezentată într-una dintre cele mai importante capitale ale modei din lume” declară Margareta van den Bosch, Director de Creaţie la H&M.

Colecţia H&M Toamnă 2013 a fost creată de propria echipă de design a brandului suedez ş constituie un amestec vesel de stiluri, ce îmbină siluete dramatice cu articole decorative. Pe lângă fracurile scurte şi pardesiul în stil masculin, sunt prezentate şi articole multifuncţionale, cum ar fi jacheta în stil boho, jacheta din piele la două rânduri de nasturi sau jacheta de gală, cu croială amplă. Fineţea şi un simţ al grandorii delicate se regăsesc în articole precum rochia cu paiete cu spatele gol, sau topul decorat cu franjuri pe umeri, iar tricotajele sunt esenţiale, mai ales puloverul cu torsade complexe.

Primul eveniment prezentat de H&M pe podiumul din cadrul Săptămânii Modei de la Paris a fost realizat de George Cortina şi a permis brandului H&M să prezinte colecţia principală a sezonului următor într-o lumină cu totul nouă, prin intermediul modelelor precum Cara Delevingne, Isabeli Fontana şi Arizona Muse. Atmosfera colecţiei a fost reflectată în locul special amenajat din grădina de la Musée Rodin, decorat ca un apartament de vis, plin de eleganţa petrecerilor din anii ’70 la Paris. După prezentarea de modă, oaspeţii s-au delectat cu spectacolele oferite de artistul francez Owlle, precum şi de 2 Many DJ's .

Sunt foarte entuziasmată pentru că mă aflu aici. Consider că organizarea acestui spectacol în cadrul Paris Fashion Week aduce H&M într-o cu totul altă lumină.” spune Chloe Moretz.

Mi-a plăcut la nebunie această prezentare de moda şi iubesc H&M. Îl port tot timpul, este foarte uşor de asortat şi de purtat. Spectacolul a fost extraordinar!” spune Emma Roberts.

A fost un spectacol foarte reuşit. M-am simţit ca in casa H&M, care pentru o seară a devenit şi casa mea. A fost foarte distractiv.” spune Cara Delevingne.

×
Subiecte în articol: H&M
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close