Antena 3 CNN Economic Companii H&M deschide primul magazin din România în primăvara lui 2011

H&M deschide primul magazin din România în primăvara lui 2011

H&M deschide primul magazin din România în primăvara lui 2011
24 Iun 2010   •   12:17

H&M, cel mai aşteptat retailer de fashion în România va deschide un magazin în Băneasa Shopping City în primăvara lui 2011, potrivit unui comunicat remis Antena3.ro. Magazinul va fi situat pe două etaje, cu intrări şi ieşiri la parter şi la primul etaj şi cu acces vertical interior facilitat de un lift şi două scări rulante.

?Decizia de a aduce H&M în Băneasa Shopping City reprezintă un pas firesc în evoluţia mixului de retaileri pe care mall-ul îl oferă clienţilor săi. Băneasa Shopping City a atras întotdeauna cele mai dorite şi la modă branduri, fiind o poartă de intrare în România pentru multe dintre ele. Sunt sigură că va fi o surpriză minunată pentru clienţii noştri, care nu vor trebui să mai aştepte să plece într-o vacanţă în străinătate pentru a cumpăra articole din brandul lor favorit de haine:H&M" a declarat Loredana Croicia, Sales& Marketing Director Băneasa Shopping City.

Hennes & Mauritz AB este o companie suedeză ce deţine aproximativ 2000 de magazine în 37 ţări diferite şi numără aproximativ 76.000 de angajaţi.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: magazin H&M România
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close