Antena 3 Economic Companii Instanță: RCS&RDS a inserat clauze abuzive în contractele de abonament

Instanță: RCS&RDS a inserat clauze abuzive în contractele de abonament

26 Oct 2017   •   08:56
Instanță: RCS&RDS a inserat clauze abuzive în contractele de abonament

Curtea de Apel București (CAB) a constatat, printr-o hotărâre definitivă, că RCS&RDS a inserat clauze abuzive în patru articole ale contractelor de abonament, faptă al cărei caracter contravențional a fost constatat de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului (ANPC) în iunie 2015.

“Respinge cererea de constatare a caracterului abuziv al clauzelor cuprinse în articolul 4.4.2 din clauzele specifice pentru furnizarea serviciilor de comunicații electronice FORM-RCS-RDS-CDM-VZ-REZ-47 Ediția 6 REV 6_Anexa 3– partea a II-a – IV. Clauze specifice serviciului Digi Mobil de telefonie mobilă; articolul 5.2, literele e, f din FORM-RCS-RDS-CDM-VZ-REZ-47 Ediția 6 REV 6 Speciale Condiții generale pentru furnizarea serviciilor de comunicații electronice integrate RCS & RDS – I. Condiții generale pentru furnizarea serviciilor de comunicații electronice, ca neîntemeiată”, potrivit instanței.

Mai mult, pe Profit.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close