Antena 3 CNN Economic Companii Investiţie de 180 de milioane de euro în Bucureşti. În ce zonă a Capitalei se va deschide un nou mall

Investiţie de 180 de milioane de euro în Bucureşti. În ce zonă a Capitalei se va deschide un nou mall

Investiţie de 180 de milioane de euro în Bucureşti. În ce zonă a Capitalei se va deschide un nou mall
de O.P.    |    06 Noi 2013   •   12:26
Mallurile apar ca ciupercile după ploaie, invitându-i îmbietor pe oameni, cu fel de fel de oferte, să-şi lase portofelul cu bani la intrarea în magazine.

După deschiderea celui mai recent mall - Promenada - bucureştenii au primit o veste asemănătoare. În zona Vitan încep construcţiile la un nou centru comercial - ParkLake Plaza.

Centrul comercial, cu o suprafaţă totală de 70.000 metri pătraţi, 200 de magazine şi 2.600 de locuri de parcare, urmează să fie deschis în 2016, după investiţii de 180 de milioane de euro, potrivit unui comunicat al dezvoltatorilor.

"Autorizaţia de construire pentru ParkLake, primită în septembrie 2013 şi care include îmbunătăţirile la nivelul conceptului centrului comercial aduse de cei doi parteneri din cadrul joint venture-ului, permite începerea dezvoltării. Licitaţia pentru lucrările de construcţie se află în desfăşurare, iar lucrările vor începe în decembrie 2013", se arată în comunicat.

×
Subiecte în articol: centru comercial investitii
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close