Antena 3 Economic Companii Angajaţii de la uzina Ford Craiova se reîntorc la muncă, în plină stare de urgență

Angajaţii de la uzina Ford Craiova se reîntorc la muncă, în plină stare de urgență

de M.Z.    |    04 Mai 2020   •   08:20
Angajaţii de la uzina Ford Craiova se reîntorc la muncă, în plină stare de urgență Ford Romania/ Facebook

Producătorul american de autoturisme Ford reia activitatea luni, în fabrica de autoturisme de la Craiova, unde circa 3.000 de oameni se întorc la muncă.

Activitatea se reia treptat. Primii care revin la lucru sunt angajaţii din secţiile Producţie Vehicule şi Producţie Motoare, care vor lucra într-un singur schimb, în condiţii speciale, potrivit reprezentanţilor producătorului de autoturisme.

Angajaţii vor ajunge la fabrică cu 20 de autobuze puse la dispoziţie de companie, iar la intrare vor completa, zilnic, un formular de autoevaluare a sănătăţii. 

Purtarea măştii de protecţie este obligatorie, iar la principalele porţi de acces au fost montate 14 termo scannere, în uzină existând separatoare din pexiglas.

Pe 19 martie, Ford a închis fabrica de la Craiova, din cauza epidemiei de coronavirus. În uzină lucrează aproximativ 6.200 de oameni, iar 3.200 de salariaţi rămân încă în şomaj tehnic.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
TOP articole pe Antena 3:
Parteneri
x close