Antena 3 CNN Economic Companii LIDL: Dăm startul performanţei!

LIDL: Dăm startul performanţei!

LIDL: Dăm startul performanţei!
11 Iul 2011   •   12:31
Materiale şi tehnologii revoluţionare pentru rezultate excepţionale!

Vă place sportul şi aveţi un program zilnic de exerciţii fizice? Fie că faceţi jogging în fiecare dimineaţă sau că mergeţi la sala de fitness, pentru rezultate pe măsura efortului depus aveţi nevoie de echipamente de top şi de îmbrăcăminte specială de foarte bună calitate.

Iar când e vorba de calitate, Lidl nu face niciun compromis. Fiindcă este vorba de confortul dumneavoastră.

Produsele Crivit, marcă de calitate de la LIDL , beneficiază de materiale de calitate excepţională. Sunt uşoare, ajută la reglarea temperaturii corpului în condiţii de antrenament, permit respiraţia pielii şi sunt confortabile.

Tratamentul  SILVER+  aplicat produselor Crivit are efect antibacterian şi inhibă apariția mirosurilor neplăcute. Fibra TOPCOOL cu 4 canale ajută la absorbția transpirației și transportul acesteia spre exteriorul materialului.



 

Materialele, designul şi calitatea execuţiei pantofilor Crivit Sports sunt analizate în detaliu cu mult înainte de începerea procesului de producţie propriu-zis. Pentru a îndeplini standardele înalte Lidl.

Cu un grad mare de fiabilitate şi stabilitate, aceşti pantofi sport beneficiază de componente realizate prin tehnologii avansate. Pentru performanţă de top în fiecare zi! Astfel, talpa  interioară detașabilă din material COOLMAX respirabil şi cu sistem ADR stimulează circulația aerului. Elementul de torsiune TPU ajută la stabilizarea piciorului, iar inserțiile reflectorizante 3M Scotchlite oferă vizibilitate în cursul alergărilor nocturne, pentru un grad sporit de siguranţă. Sistemul MDS compus din mai multe straturi de amortizare, talpa intermediară Shock X pentru absorbția eficientă a șocurilor la alergare şi talpa exterioară flexo-TPR transformă efortul fizic în pură plăcere! Toate acestea pentru că performanţa sportivă nu trebuie să excludă confortul.




O viaţă activă înseamnă sport, succes, randament crescut zi de zi! Pentru întreaga familie!

Iar pe www.lidl.ro veţi găsi mereu ofertele Lidl şi revista online!

×
Subiecte în articol: Lidl incaltaminte imbracaminte
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close