Antena 3 CNN Economic Companii Localitatea din România în care s-a deschis o fabrică nouă de senzori industriali: ”Elvețienii au analizat mai multe locații din Europa”

Localitatea din România în care s-a deschis o fabrică nouă de senzori industriali: ”Elvețienii au analizat mai multe locații din Europa”

O nouă fabrică de senzori industriali s-a deschis într-o localitate din România. Este a treia unitate de producție a unui grup de investitori elvețieni.

Localitatea din România în care s-a deschis o fabrică nouă de senzori industriali: ”Elvețienii au analizat mai multe locații din Europa”
Sursa foto: Facebook/ Adrian Bibu
de Mia Lungu    |    14 Apr 2024   •   20:00

Potrivit administratorului public al județului Sibiu, Adrian Bibu, zona pentru investiție a fost aleasă la Șura Mică, acolo unde s-a deschis o fabrică de 2.000 mp care va produce senzori industriali.

În alegerea investitorilor ar fi contat că Sibiul are conexiune la autostradă și o infrastructură decentă de drumuri județene.

”Elvețienii au ales județul Sibiu pentru a treia fabrică a grupului, după ce au analizat mai multe locații din Europa, între principalele atuuri ale județului nostru aflându-se aeroportul recent modernizat, conexiunea la autostradă, precum și infrastructura de drumuri județene, reabilitată în mare parte”, a transmis Adrian Bibu.

”La evenimentul de prezentare a investiției, am avut plăcerea să reîntâlnesc conducerea grupului elvețian, reprezentată de ⁠Patrick Bass – CEO, ⁠Christian-Erik Thöny – președinte al consiliului de conducere și pe Tudor Avram – Managing Director CEDES Hermannstadt, care se va ocupa de noua fabrică de la Șura Mică.

În urmă cu doi ani de zile, delegația grupului CEDES a fost în vizită la Consiliul Judetean Sibiu pentru a solicita sprijin în identificarea locației și potențialului de business al județului nostru, iar faptul că astăzi, la Șura Mică, funcționează deja o nouă fabrică, demonstrează că întâlnirea a fost una de bun augur!

România își va construi una dintre cele mai moderne fabrici de pulberi din lume

Investiția a fost demarată cu sprijinul și coordonarea companiei Optimagrup Investment, companie locală specializată în atragerea de investiții străine în județul nostru”, a completat Adrian Bibu, pe pagina sa de Facebook.

O nouă investiție a fost inaugurată la Șura Mică, unde grupul elvețian CEDES a deschis o fabrică de 2.000 mp în care se...

Posted by Adrian BIBU on Saturday 13 April 2024

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close