Antena 3 CNN Economic Companii Un mall din Bucureşti va fi extins până la finalul lui 2026. Investiţia e uriaşă!

Un mall din Bucureşti va fi extins până la finalul lui 2026. Investiţia e uriaşă!

Investiţie uriaşă, de 282 de milioane de euro, pentru a extinde un mall din Bucureşti. Inaugurarea sa este planificată pentru 2026.

Un mall din Bucureşti va fi extins până la finalul lui 2026. Investiţia e uriaşă!
Sursa foto: profimediaimages.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Mar 2024   •   20:45

Mall-ul Promenada din Bucureşti va fi extins printr-o investiţie de 282 de milioane de euro, finalizarea fiind planificată la sfârşitul anului 2026.

”NEPI Rockcastle, cel mai mare proprietar, dezvoltator şi administrator de centre comerciale din Europa Centrală şi de Est, anunţă un buget semnificativ dedicat proiectelor aflate în faza de dezvoltare sau modernizare pe termen mediu.

Astfel, compania va aloca peste 650 de milioane de euro lucrărilor de construcţie şi reamenajare, acesta reprezentând cel mai mare program de investiţii în retailul comercial din Europa Centrală şi de Est”, anunţă dezvoltatorul.

"În prezent, NEPI Rockcastle îşi adaptează cu atenţie portofoliul de proiecte aflate în dezvoltare, pentru a răspunde cererii mari de spaţii comerciale, pe care am observat-o în Europa Centrală şi de Est, atât din partea retailerilor internaţionali şi locali, cât şi dinspre alte sectoare, precum divertismentul sau HoReCa", a declarat Rüdiger Dany, CEO al NEPI Rockcastle, scrie News.

NEPI Rockcastle este proprietar, dezvoltator şi administrator de centre comerciale din Europa Centrală şi de Est (ECE). 

Extinderea Promenada Mall, Bucureşti, România - proiect în valoare de aproximativ 282 milioane de euro, cu o suprafaţă de 55.400 mp.

Finalizarea proiectului este planificată la sfârşitul anului 2026. 

Proiectul este amplu şi presupune excavarea celui mai adânc subsol de clădire din Europa Centrală şi de Est, de 26 de metri, unde va fi construită o parcare de 2.400 de locuri, amplasată pe şase niveluri.

×
Subiecte în articol: mall promenada
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close