Antena 3 CNN Economic Companii Metroul bucureştean aniversează 36 de ani de existenţă. Ce decizie a luat Metrorex

Metroul bucureştean aniversează 36 de ani de existenţă. Ce decizie a luat Metrorex

Metroul bucureştean aniversează 36 de ani de existenţă. Ce decizie a luat Metrorex
Sursa foto: Foto: Jurnalul.ro
17 Noi 2015   •   11:41

Metroul bucureştean aniversează 36 de ani de existenţă, ocazie cu care Metrorex le-a urat "la mulţi ani" tuturor lucrătorilor, călătorilor şi colaboratorilor. Metrorex a anunţat totodată că manifestările de sărbătoare au fost anulate în semn de solidaritate cu victimele dezastrului de la Colectiv.

"Dragi prieteni ai metroului, suntem bucuroşi să vă anunţăm că anul acesta, pe 19 noiembrie, aniversăm 36 de ani de existenţă. Această aniversare nu este doar o ocazie de a celebra rezultate satisfacţii profesionale, ci şi de a ne aminti de valorile care ne-au marcat existenţa şi care vor fi “motorul” pentru următorii ani ai societaţii.

Într-o economie de piaţă tânără şi dinamică, 36 de ani înseamna istorie, deoarece au fost ani intenşi, în care ne-am adaptat la cerinţele unei pieţe în permanentă schimbare. Spiritul inovator, colegialitatea şi lucrul în echipă sunt valori pe care managementul companiei a reuşit să le imprime permanent. Le suntem recunoscători tuturor colegilor nostri, atat celor care ne-au fost alaturi de-a lungul timpului cât si celor cu care continuăm misiunea noastră si fără de care aceasta aniversare nu ar fi fost posibilă. In egală masură, le mulţumim clientilor şi colaboratorilor noştri pentru încrederea acordată în toţi aceşti ani.

Toate manifestările pregătite pentru sărbătorirea zilei lucrătorilor de la metrou au fost anulate în semn de respect şi solidaritate cu victimele dezastrului de la COLECTIV.

La mulţi ani tuturor lucrătorilor de la metrou, călătorilor şi colaboratorilor Metrorex!"

×
Subiecte în articol: Metrorex metrou Club Colectiv
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close