Antena 3 CNN Economic Companii Noul produs lansat de Apple costă mai mult decât o mașină Tesla. Cum justifică firma prețul colosal

Noul produs lansat de Apple costă mai mult decât o mașină Tesla. Cum justifică firma prețul colosal

Noul calculator Mac Pro lansat de Apple costă mai mult decât o mașină Tesla. Compania americană a anunțat lansarea noului calculator însoțit de prețul colosal de 60.000$. 

Noul produs lansat de Apple costă mai mult decât o mașină Tesla. Cum justifică firma prețul colosal
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
29 Ian 2020   •   10:43

Prin comparație, o mașină Tesla Sedan 3 costă 56.900$. Noul model lansat de Apple a fost anunțat pentru prima oară în iunie, când prețul pornea de la 5.999$. De atunci însă, Apple și-a mutat fabrica din China în Austin, Texas, ridicând astfel costul de producție al anumitor produse. 

Conform NY Post, Mac Pro este menit să fie utilizat împreună cu un monitor care vine la prețul de 4.999$ și un stand care costă 999$. Pentru clieneții care doresc mai multă memorie, un upgrade de 1.5 Terra vine la prețul de „numai” 25.000$. 

Există însă și o veste bună pentru iubitorii Apple: cei care aleg să își facă un card de credit cu firma americană, primes 6% din bani înapoi din cumpărăturile făcute, ceea ce pentru o astfel de achziție poate însemna 3,584$, echivalentul a trei iPhoneuri. 

 

 

×
Subiecte în articol: tesla Apple
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close