Antena 3 Economic Companii (P) Coca-Cola a lansat o platformă ce oferă informaţii complete despre ce conţine faimoasa băutură

(P) Coca-Cola a lansat o platformă ce oferă informaţii complete despre ce conţine faimoasa băutură

30 Iun 2014   •   11:07
(P) Coca-Cola a lansat o platformă ce oferă informaţii complete despre ce conţine faimoasa băutură

Coca-Cola a lansat platforma „Ce conţine o Coca-Cola”, un instrument prin intermediul căruia îşi propune să ofere consumatorilor, specialiştilor şi mass-mediei, informaţii complete despre ce conţine faimoasa băutură, în plus faţă de cele deja disponibile pe etichetele produselor: www.cecontineococacola.ro.

Noul website include informaţii despre trei dintre cele mai populare băuturi din portofoliul companiei: Coca-Cola, Coca-Cola Zero şi Coca-Cola Light. Mai mult, oferă răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de consumatori şi include link-uri către surse oficiale care susţin aceste răspunsuri.

Scopul platformei „Ce conţine o Coca-Cola” este acela de a furniza tuturor celor interesaţi, informaţiile de care au nevoie pentru a face alegerile alimentare corecte, pentru ei şi pentru familiile lor. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close