Antena 3 Economic Companii Pepsi vrea să intre pe piața iaurtului în Statele Unite, alături de Theo Müller

Pepsi vrea să intre pe piața iaurtului în Statele Unite, alături de Theo Müller

de N.B.    |    29 Feb 2012   •   13:07
Pepsi vrea să intre pe piața iaurtului în Statele Unite, alături de Theo Müller
Sursa foto: Foto: jkr.co.uk

Celebra companie americană de băuturi răcoritoare, Pepsi, face un nou pas neașteptat pentru a cuceri o porțiune cât mai mare a pieței din Statele Unite, va vinde iaurt, scrie The Local.

Theo Müller, cea mai mare comapnie de produse lactate din Germania, a anunțat că va încheia un parteneriat cu gigantul american pentru a vinde produse din iaurt pe piața din Statele Unite.

Müller, creatorul popularelor băuturi Müller Milch, va investi aproximativ 150 de milioane de euro pentru a produce și comercializa lactate pentru consumatorii americani. Nu s-a stabilit încă dată la care acestea vor ajunge pe rafturile magazinelor.

Parteneriatul face parte din strategia Müller de a se extinde la nivel global, iar nivelul scăzut de consum de lactate per capita din Statele Unite a sugerat că aceasta este cea mai promițătoare piață care ar trebui exploatată.

Theo Müller este cea mai mare companie privată de lactate din Germania cu peste 16.000 de angajați și un profit anual estimat la 3,5 miliarde de euro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close