Antena 3 CNN Economic Companii Peste 500 de milioane de dolari, bani pentru afaceri româno-americane. Programul Smart Start USA pentru companiile cu capital românesc va fi lansat în octombrie

Peste 500 de milioane de dolari, bani pentru afaceri româno-americane. Programul Smart Start USA pentru companiile cu capital românesc va fi lansat în octombrie

Peste 500 de milioane de dolari, bani pentru afaceri româno-americane. Programul Smart Start USA pentru companiile cu capital românesc va fi lansat în octombrie
22 Sep 2018   •   11:42

Ilan Laufer lansează programul Smart Start USA pentru companiile cu capital românesc.

Bugetul alocat finanţărilor companiilor cu capital românesc, prin intermediul programului Smart Start USA, este de 500 milioane dolari. 

El va fi disponibil pentru companiile care vor aplica pentru program şi vor fi admise la finanţare de către partenerii de implementare.

În acest sens, programul urmăreşte să ofere susţinere pentru 10.000 de companii anual. 

Lansarea platformei de înscriere va avea loc pe 2 octombrie şi va fi urmată de o caravană de informare în peste 30 de oraşe din ţară. 

Acest program a fost creat pentru a simplifica pătrunderea companiilor româneşti pe pieţele internaţionale, iar una dintre priorităţile principale este piaţa Statelor Unite ale Americii, care reprezintă oportunităţi foarte mari pentru capitalul românesc.

Aplicarea se face prin intermediul unei platforme. Va fi o grilă de punctaj, unde firmele vor vedea dacă pot aplica pentru acest program.

Programul are ca scop stabilirea de contacte directe între companiile şi întreprinzătorii din România şi SUA, fiind înfiinţată, pentru facilitarea rapidă a acestora, filiala CCIR la Miami.

×
Subiecte în articol: program

REUNIUNE NATO LA BUCUREȘTI

Antony Blinken și Nicolae Ciucă, împreună la Ateneul Român

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close