Antena 3 CNN Economic Companii PIC îşi redeschide magazinele din ţară după ce, în noiembrie, cerea intrarea în insolvenţă

PIC îşi redeschide magazinele din ţară după ce, în noiembrie, cerea intrarea în insolvenţă

PIC îşi redeschide magazinele din ţară după ce, în noiembrie, cerea intrarea în insolvenţă
Sursa foto: pic
28 Apr 2010   •   18:24

Reţeaua de hipermarketuri PIC, a fraţilor Penescu, redeschide magazinele, după ce le închisese pe rând până în ianuarie 2010 pentru că firma care le administra intrase în insolvenţă. În noiembrie, PIC cerea intrarea în insolvenţă, scrie Mediafax.


Reţeaua de hipermarketuri PIC are cinci unităţi în mai multe oraşe din ţară: Piteşti, Craiova, Brăila, Oradea şi Călăraşi.

"Primul magazin din reţea care urmează a fi redeschis este cel din Craiova, urmând ca în aproximativ o lună şi jumătate să fie deschis şi magazinul din Piteşti. Am ales magazinul din Craiova pentru că este mai uşor de readus pe piaţa de retail, datorită faptului că acolo a funcţionat tot timpul magazinul Interhome. Practic, locaţia nu a fost închisă definitiv niciodată. Acest aspect ne permite o deschidere mai uşoară din punct de vedere tehnic a tuturor utilajelor şi structurilor aferente", a declarat Claudia Rusu, director de marketing al firmei Muntenia Hipermarket, administrator al PIC.

De cele cinci magazine se va ocupa acum Muntenia Hipermarket, deţinută de Muntenia Grosaliment Trading şi Speedy Media News.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: magazine
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close