Antena 3 CNN Economic Companii Planul companiilor pentru 2013, care te priveşte şi pe tine. "Este mare nevoie de specialişti"

Planul companiilor pentru 2013, care te priveşte şi pe tine. "Este mare nevoie de specialişti"

Planul companiilor pentru 2013, care te priveşte şi pe tine. "Este mare nevoie de specialişti"
de O.P.    |    03 Ian 2013   •   12:57

Pentru companii, sfârşitul de an nu este doar un moment de bilanţ, ci şi un moment în care conturează planurile pentru anul care urmează să vină. Deja ştiu cum vor arăta salariile angajaţilor în 2013, iar consultanţii în resurse umane ştiu şi domeniile în care va fi cea mai mare nevoie de specialişti.

În primul rând, cei care vor să se angajeze în 2013 trebuie să ştie că vor avea şanse mai mari cu cât experienţa şi pregătirea lor este mai aplicată. Experienţa în domeniu şi nu doar studiile reprezintă un atu în plus. Un prim domeniu aflat permanent în căutare de specialişti este sănătatea.

În ciuda crizei, reţelele private de clinici s-au extins şi au nevoie în continuare de personal medical, fie că este vorba despre medici sau asistente.

Nevoia de specialişti în acest domeniu este cu atât mai mare cu cât, în ultimii ani, din România au plecat masiv medici şi asistente în ţări unde această meserie este mult mai bine remunerată. Cei mai mulţi au plecat în Franţa, Marea Britanie şi Germania.

Citeşte mai multe despre acest subiect, pe www.incomemagazine.ro

×
Subiecte în articol: piata muncii munca salarii salariati
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close