Antena 3 CNN Economic Companii Precizările AdePlast referitoare situația plăților către LPF privind Cupa Ligii

Precizările AdePlast referitoare situația plăților către LPF privind Cupa Ligii

Precizările AdePlast referitoare situația plăților către LPF privind Cupa Ligii
30 Mar 2017   •   14:58

In urma informațiilor apărute în spțiul public, prin care se sugereaza ca sunt inregistrate restante la plata obligatiilor noastre catre Liga Profesionista de Fotbal, dorim sa precizam ca AdePlast SA are un comportament de plata desavarsit si nu a inregistrat niciodata intarzieri in onorarea obligatiilor asumate fata de partenerii sai. Referitor la parteneriatul cu LPF, precizam ca toate obligatiile de plata ale AdePlast au fost efectuate in termenele si conditiile stabilite de parti in contractul de cooperare.

Contractul de cooperare care sta la baza parteneriatului actual dintre Adeplast si  Liga Profesionista de Fotbal a fost conditionat de obtinerea prealabila a acordului cluburilor din Liga 1. In acest sens, LPF a prezentat tuturor cluburilor conditiile financiare ale acestei colaborari, majoritatea cluburilor din Liga 1 exprimandu-si in scris acordul pentru incheierea parteneriatului cu AdePlast.

Multumim Ligii Profesioniste de Fotbal atat pentru aprecierile la adresa companiei noastre cat si pentru confirmarea publica a realitatii ca AdePlast nu inregistreaza intarzieri la plata – a se vedea comunicatul de presa de ieri, 29.03.2017 (http://www.lpf.ro/presa/comunicat-lpf-29-03-2017.html venit in completarea celui din 01.03.2017 (http://www.lpf.ro/presa/comunicat-pres-01-03-2017.html).

Facem inca o data precizarea ca AdePlast este un brand cu o reputatie nationala, construita pe parcursul a 20 de ani, care isi respecta 100% promisiunile fata de clientii si partenerii sai.

×
Subiecte în articol: Cupa Ligii LPF
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close