Antena 3 Economic Companii Prime de Paşte pentru cei 19.000 de angajaţi ai Complexului Energetic Oltenia

Prime de Paşte pentru cei 19.000 de angajaţi ai Complexului Energetic Oltenia

24 Mar 2014   •   15:05
Prime de Paşte pentru cei 19.000 de angajaţi ai Complexului Energetic Oltenia

Cei 19.000 de angajaţi ai Complexului Energetic Oltenia vor beneficia, de Paşte, de prime în valoare de 700 de lei fiecare, precum şi de mai multe zile de concediu de odihnă în condiţiile în care cererea de energie produsă pe bază de cărbune este scăzută în această perioadă, informează Mediafax.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Complexului Energetic Oltenia, Elena Zamfir, fiecare angajat va primi, de Paşte, tichete cadou în valoare de 700 de lei, suma fiind aceeaşi pentru toţi salariaţii indiferent de funcţia pe care o au.
   
Conducerea unităţii a mai decis ca, în perioada 19 aprilie - 4 mai, salariaţii să beneficieze de opt zile de concediu de odihnă, aferent anului în curs, Elena Zamfir precizând că această decizie a fost luată în contextul în care, anual, în lunile aprilie şi mai, cererea de energie produsă pe bază de cărbune este "drastic" scăzută, perioada fiind favorabilă producătorilor de energie regenerabilă.
   
Complexul Energetic Oltenia este cel mai mare producător de energie pe bază de cărbune din ţară, în componenţa unităţii intrând termocentralele de la Rovinari, Turceni şi Craiova, precum şi exploatările de lignit din zonă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close