Antena 3 CNN Economic Companii Record în Suedia. Peste 76 de milioane de sms-uri au fost trimise cu ocazia Crăciunului

Record în Suedia. Peste 76 de milioane de sms-uri au fost trimise cu ocazia Crăciunului

Record în Suedia. Peste 76 de milioane de sms-uri au fost trimise cu ocazia Crăciunului
28 Dec 2009   •   01:46

Clienţii celor mai importante companii de telefonie mobilă din Suedia, Tele2, Telia, Telenor şi 3, au trimis în total peste 76 milioane de mesaje sms de felicitare cu ocazia Crăciunului, realizând un nou record suedez pentru traficul de sms-uri pentru această zi.

În reţeaua Tele2 au fost trimise 28,8 milioane de mesaje text, comparativ cu 22,5 anul trecut şi aproape de două ori mai multe decât în urmă cu doi ani. Fiecare client Tele2 a trimis în medie 8 mesaje text de Crăciun, în acest an.

"Crăciunul este sărbătoarea cu al doilea cel mai mare volum de mesaje text expediate într-o singură zi. Revelionul este cea mai intensă zi. Ne aşteptăm la un nou record săptămâna aceasta", a declarat Annika Kristersson, ofiţerul de presă al Tele2, pentru agenţia de presă TT.

Şi Telia a înregistrat o creştere de la 19,8 milioane la 23,7 milioane de sms-uri trimise de clienţii săi. Conform unui sondaj realizat pe 2292 de subiecţi sudezi, 80% dintre aceştia au trimis cel puţin un sms de Crăciun în acest an.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: SMS telefon mobil Crăciun
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close