Antena 3 CNN Economic Companii Salariile angajaţilor din companiile de stat nu vor fi reduse cu 25%

Salariile angajaţilor din companiile de stat nu vor fi reduse cu 25%

Salariile angajaţilor din companiile de stat nu vor fi reduse cu 25%
Sursa foto: salarii
31 Mai 2010   •   16:14

Salariile angajaţilor din companiile de stat nu vor fi reduse cu 25%, a declarat, luni, ministrul Finanţelor Publice, Sebastian Vlădescu, citat de . Declaraţia vine la scurt timp după ce ministrul Muncii Mihai Şeitan a anunţat că salariile bugetarilor ar putea scădea chiar şi cu 70% în 2011 dacă nu se aplică măsurile luate de Guvern. Dacă măsurile vor eşua, Guvernul va cădea.

Potrivit ministrului de Finanţe, una dintre cauzele pentru care veniturile bugetarilor sunt atât de reduse este netaxarea diferenţiată a imobilelor.

Însă ministrul Muncii, Mihai Şeitan spune că ministerele se vor pune de acord pentru a găsi o formă de reducere a salariilor din companiile de stat.
"Duminică, la şedinţa de Guvern, s-a stabilit ca Ministerul Finanţelor, împreună cu Ministerul Muncii şi Ministerul Justiţiei să găsească o formă de act normativ până miercuri, care să permită ca şi salariile din întreprinderile şi regiile cu capital de stat să poată să fie reduse cu 25%", a declarat ministrul Muncii, citat de Mediafax.
Potrivit ministrului Muncii, salarii mai mici vor avea şi angajaţii CFR şi Tarom.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: salarii mihai seitan
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close