Antena 3 CNN Economic Companii Scandal monstru între doi giganți de telecomunicaţii din România

Scandal monstru între doi giganți de telecomunicaţii din România

Scandal monstru între doi giganți de telecomunicaţii din România
Sursa foto: Foto: freeimages.com / rotorhead
10 Dec 2015   •   22:18

 Scandal monstru în piaţa de telecomunicaţii din România. Compania Telekom România Mobile Communications a restricţionat, în urma investigaţiilor efectuate, accesul clienţilor săi către numărul Vodafone 0722.10.10.10, acesta fiind utilizat în scopuri comerciale în cadrul unei campanii publicitare cu încălcarea prevederilor acordului de interconectare dintre cele două părţi, au precizat reprezentanţii grupului de companii Telekom România.

Anterior, reprezentanţi ai Vodafone România au anunţat că operatorul de telefonie mobilă Telekom România a restricţionat numărul de telefon pus la dispoziţia clienţilor de compania Vodafone pentru o campanie de comunicare pe care o derulează în prezent.

'Vodafone România informează utilizatorii serviciilor de telefonie mobilă că numărul 0722.10.10.10, folosit în campania curentă de comunicare 'Gratis la Cartelă! Primeşti şi net şi telefon' pentru Cartela Vodafone, a fost restricţionat de către Telekom România', arată un comunicat remis Agerpres de Vodafone.

'Vodafone România continuă să îşi respecte obligaţiile contractuale, inclusiv pe cele referitoare la confidenţialitatea acordului dintre părţi, astfel încât lăsăm în competenţa autorităţilor abilitate să remedieze această situaţie', susţin reprezentanţii Vodafone România.

Pentru a beneficia de net şi credit pentru un telefon gratuit de la Vodafone, utilizatorii companiei Telekom România care nu s-au înscris încă în promoţie se pot înscrie în campanie folosind canalul online, precizează reprezentanţii Vodafone România.

×
Subiecte în articol: Vodafone telekom
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close