Antena 3 CNN Economic Companii Site-ul de socializare MySpace îşi va concedia jumătate din personal

Site-ul de socializare MySpace îşi va concedia jumătate din personal

Site-ul de socializare MySpace îşi va concedia jumătate din personal
Sursa foto: Foto: techvibes.com
04 Ian 2011   •   18:30

Site-ul de socializare MySpace va face concedieri masive. Este posibil să disponibilizeze o treime sau chiar jumătate din angajaţii săi, anunţă Wall Street Journal, care citează o sursă apropiată situaţiei. Compania, deţinută de News Corp., are aproximativ 1.100 de angajaţi. Anunţul privind reducerile de personal este aşteptat să fie făcut în cursul acestei luni. MySpace are deja cu 30% mai puţini oameni, după o altă rundă de disponibilizări care a avut loc în vară, însă este nevoie de o nouă astfel de măsură pentru a contola costurile, susţine sursa din interiorul companiei.

Restructurarea dramatică este cea mai nouă mutare de acest fel, în timp ce MySpace încearcă să se repoziţioneze pe piaţă, încercând să devină acum un hub de muzică, jocuri şi distracţie, potrivit Newser.com. Site-ul are de curând un aspect îmbunătăţit şi a încheiat un nou contract de publicitate cu Google, despre care se spune că este mai puţin profitabil decât precedentul.

Între timp, vizitatorii sunt în continuă scădere, fiind cu 15% mai puţini în noiembrie faţă aceeaşi perioadă a anului trecut.

×
Subiecte în articol: concedieri
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close