Antena 3 CNN Economic Companii SkyPrint.ro: cartuşe pentru toate tipurile de imprimante, la preţuri echitabile!

SkyPrint.ro: cartuşe pentru toate tipurile de imprimante, la preţuri echitabile!

SkyPrint.ro: cartuşe pentru toate tipurile de imprimante, la preţuri echitabile!
Sursa foto: Foto: www.skyprint.ro
19 Sep 2010   •   22:58

PUBLICITATE. Sky Group este o companie românească cu capital privat, care importă şi distribuie pe piaţa din România cartuşe pentru toate tipurile de imprimantă. Produsele Sky Group sunt comercializate sub brandul propriul SKYPRINT. Începând cu această lună puteţi comanda produsele SKYPRINT şi online pe site-ul www.skyprint.ro.

Apărute pe piaţă în 2004, produsele SKYPRINT  au reuşit să se afirme în peisajul de profil şi să impună un anumit standard în domeniu, remarcându-se prin calitatea superioară oferită, eficienţa tiparului şi confirmând, astfel, speranţele celor care le achiziţionează. Cartuşele pentru imprimantă marca SKYPRINT satisfac nevoile de siguranţă şi calitate cerute de piaţa de profil, acoperind diferite segmente de public, atât din rândul persoanelor juridice, cât şi din rândul celor fizice.

7 MOTIVE PENTRU CARE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE SKYPRINT:

PREŢUL: Probabil că nu de puţine ori aţi auzit că ?produsele noastre sunt cele mai ieftine, cele mai accesibile etc.? Noi nu vă spunem asta, dar vă garantăm că produsele SKYPRINT  sunt la  un preţ echitabil.

CALITATEA: Cartuşele SKYPRINT  au o calitate superioară celorlalte mărci de cartuşe compatibile, deoarece  furnizorii noştri sunt cei mai buni la nivel mondial. Mai mult, calitatea produselor SKY PRINT este certificată ISO 9001 şi 14001 de către TUV AUSTRIA.

GAMĂ COMPLETĂ DE PRODUSE: Pe www.skyprint.ro puteţi găsi cartuşe pentru orice tip de imprimantă. Gama de consumabile marca SKYPRINT este compatibilă cu toate brandurile de cartuşe inkjet şi laser ? Lexmark, HP, Canon, Samsung, Xerox etc. Pe lângă acestea, SKYPRINT vă mai oferă pentru toate modelele de imprimantă: riboane, refill kit-uri, cerneală bulk, toner refill, accesorii şi medii.

GARANŢIA: Toate cartuşele SKYPRINT beneficiază de aceeaşi garanţie ca şi cartuşele originale. Mai mult, cartusele SKYPRINT printează cel puţin acelaşi număr de pagini ca şi cartuşele originale.

PROMPTITUDINEA: Cartuşele comandate de pe www.skyprint.ro sunt livrate in maxim 24 de ore (în zilele lucrătoare) de la efectuarea comenzii. Produsele SKYPRINT le puteţi achiziţiona şi de la distribuitorii noştri, deoarece compania a reuşit să stabilească strânse colaborări cu o serie de reprezentanţi ai acestui sector de activitate, din toate oraşele mari din ţară, iar la începutul lui 2010 şi-a deschis un punct de lucru şi la Bucureşti

GRIJA PENTRU MEDIU: Prin serviciul de COLECTARE CARTUŞE GOALE, www.skyprint.ro aduce beneficii mediului. Pentru că suntem eco, adoptăm soluţii de responsabilitate socială, acest gen de implicare contribuind şi la diferenţierea produselor pe care noi le promovăm. SKYPRINT devine prin acţiunile sale în această direcţie un mesager al protejării mediului, oferind alternative viabile la produsele clasice implicând consumatorii şi încurajându-i să acţioneze pentru protejarea mediului.

SERVICIUL DE REMANUFACTURARE: Prin oferirea acestui serviciu, SKYPRINT se diferenţiaza de ceilalţi competitori de pe piaţa românească. Acest serviciu presupune următoarele etape:

- Aspirare cartuş - Toner Cleaning Machine

- Recondiţionarea tuturor pieselor componente ale cartuşului cu tehnici şi utilaje profesionale

- Înlocuire PCR cu unul nou

- Cosmetizarea produsului

- Verificarea eventualelor imperfecţiuni apărute în cadrul procesului de remanufacturare

- Sigilarea cartuşelor

- Test de pagină şi verificarea calităţii

- Ambalare în pungi cu aer şi etichetare

Sky Group prin brandul SKYPRINT vă oferă cel mai bun raport preţ-calitate la nivel naţional. Deoarece ştim că diferenţa stă în beneficiile şi facilităţile pe care un produs le oferă, cartuşele www.skyprint.ro respectă orice normă de exigenţă, pentru că SKY PRINT PRINTEZA LUMEA TA!

 

×
Subiecte în articol: cartuse
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close