Antena 3 CNN Economic Companii Tactică pentru distrugerea concurenţei? Yahoo „suflă” conducerea Google

Tactică pentru distrugerea concurenţei? Yahoo „suflă” conducerea Google

Tactică pentru distrugerea concurenţei? Yahoo „suflă” conducerea Google
Sursa foto: Foto: meioemensagem.com.br
16 Oct 2012   •   10:16
Funcţia de director operaţional la rivalul Yahoo va fi preluată, până la cel târziu 22 ianuarie, de actualul director de publicitate al Google, Henrique de Castro, au informat reprezentanţi ai companiei americane Yahoo, citaţi de MarketWatch.

Marissa Mayer, anterior vicepreşedinte tot la Google, a devenit în iulie director general (CEO) la Yahoo.

Henrique de Castro se va alătura Yahoo până la 22 ianuarie sau imediat ce îşi încheie obligaţiile faţă de Google. Noul număr 2 în companie, el va răspunde direct în faţa directorului general, Marissa Mayer, cu care a mai lucrat la Google.

"Experienţa în publicitate online şi succesul în structurarea şi dimensionarea organizaţiilor globale îl fac alegerea potrivită pentru Yahoo, în contextul propulsării afacerii în următoarea fază de creştere", a spus Mayer, CEO-ul Yahoo.

Ultimul post deţinut de Henrique de Castro este cel de vicepreşedinte la Google Partner Business Solutions. Acolo, el a fost responsabil de platforme de publicitate şi servicii pentru parteneri.

Preluearea lui Henrique de Castro de către Yahoo va fi costisitoare. Întregul pachet pe patru ani are o valoare de 57 milioane de dolari. În plus, De Castro poate câştiga anul următor o primă care se ridică la 90% din salariul de bază, de 600.000 de dolari.

 

 

×
Subiecte în articol: Google yahoo
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close