Antena 3 CNN Economic Companii TAROM suspendă toate cursele interne şi unele externe, timp de 14 zile, din cauza pandemiei de coronavirus

TAROM suspendă toate cursele interne şi unele externe, timp de 14 zile, din cauza pandemiei de coronavirus

Compania aeriană TAROM a anunţat că a decis suspendarea tuturor curselor interne pentru următoarele 14 zile, începând de astăzi, 25 martie, în contextul pandemiei de coronavirus.

TAROM suspendă toate cursele interne şi unele externe, timp de 14 zile, din cauza pandemiei de coronavirus
Sursa foto: Antena3
de M.Z.    |    25 Mar 2020   •   13:31

De asemenea, TAROM suspendă şi zborurile către Franţa şi Germania, de joi, 26 martie, timp de 14 zile

"Dragi pasageri, ca urmare a noilor restricții impuse pentru limitarea răspândirii infectarii cu Covid-19, la nivelul companiei s-au luat următoarele măsuri:

- începând cu data de 25.03.2020, ora 12.00 (ora aterizării), am ales să suspendam operarea pe cursele interne pentru următoarele 14 zile.
- începând cu data de 26.03.2020, vom suspenda operarea în Franţa şi Germania, pentru cel puţin 14 zile.

Toţi pasagerii afectaţi de suspendarea acestor curse pot opta pentru reprogramarea pe date ulterioare a călătoriilor fără penalizare sau rambursarea integrală a biletelor/tronsoanelor neutilizate.

Pentru efectuarea modificărilor, vă rugăm să contactaţi agentul emitent sau orice agenţie TAROM.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat dar și pentru răspunsul cu întârziere la solicitările dumneavoastră. Având în vedere numărul foarte mare de solicitări din această perioadă, deși personalul suport a fost suplimentat, va dura o perioadă până când se va da curs tuturor solicitărilor. Vă mulţumim pentru înţelegere", este mesajul transmis de compania TAROM pe pagina sa de Facebook.
 

×
Subiecte în articol: coronavirus Tarom suspendare curse
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close