Antena 3 CNN Economic Companii Top 10 site-uri pe care sa le ai in vedere de Black Friday!

Top 10 site-uri pe care sa le ai in vedere de Black Friday!

Top 10 site-uri pe care sa le ai in vedere de Black Friday!
09 Noi 2017   •   16:19

A mai ramas DOAR o saptamana pana la mult asteptata campanie Black Friday, care va avea loc, oficial, pe data de 17 noiembrie. La fel ca in fiecare an si de data aceasta numerosi retaileri online anunta reduceri masive pentru Vinerea Neagra, iar cei mai multi dintre acestia au demarat deja campania de oferte pentru acest eveniment.

Iata 10 propuneri de SITE-URI pe care merita sa le ai in vedere de BLACK FRIDAY:
 

1.www.absolutoffice.ro

Absolut Office este un magazin online de papetarie si birotica ce pune la dispozitia clientilor numeroase produse, special create pentru a le usura acestora activitatea profesionala. Astfel, cu ocazia reducerilor de Black Friday, cei interesati pot comanda de pe acest site accesorii si instrumente pentru birou la preturi extrem de avantajoase.

2.Vinexpert

Asa cum ii spune si numele, Vinexpert este un magazin online care comercializeaza vinuri si bauturi spirtoase fine. Atat cei care sunt pasionati de astfel de bauturi, cat si cei care isi doresc sa ofere un cadou special se pot bucura de reduceri semnificative la diverse produse oferite spre vanzare de catre retailerul online.

3.Ledel.ro - sisteme de iluminat cu led

Indiferent daca esti in renovari sau daca, pur si simplu, iti doresti sa beneficiezi de un sistem pentru iluminat eficient, te vei bucura sa afli ca si Ledel.ro anunta reduceri pentru Vinerea Neagra. Acesta este unul dintre cele mai populare site-uri in materie de sisteme pentru iluminat cu LED, asa ca, pe langa preturile reduse, vei beneficia si de o calitate excelenta a produselor pe care le achizitionezi.

4.Lerato.ro

De pe Lerato.ro poti achizitiona huse si carcase protectoare pentru numeroase marci de telefoane si tablete, dar si alte accesorii pentru aceste device-uri. Asadar, cu ocazia reducerilor de weekend-ul viitor, asigura-te ca vizitezi si acest magazin online pentru a te bucura de cele mai mici preturi.

5.Site-ul pentru copii Strollers.ro

In cazul in care esti parinte, nu ezita ca, de Black Friday, sa achizitionzi produse pentru copilul tau de pe site-ul Strollers.ro. Magazinul online a anuntat deja reduceri de pana la 50% pentru o multime dintre obiectele pe care le comercializeaza si care sunt destinate in totalitate prichindeilor.

6.Ochelari Vintage

Deja popular in randul celor pasionati de fashion, magazinul online Ochelari Vintage le ofera clientilor posibilitatea de a comanda numeroase perechi de ochelari la un pret promotional. In consecinta, daca si tu iti doresti sa iti imbogatesti garderoba cu astfel de accesorii, merita sa ai in vedere acest site.

7.AtuTech

Sisteme de supraveghere, sisteme de alarma, antiincendiu si antifurt, acestea sunt doar o parte dintre produsele pe care le ofera spre vanzare retailerul online AtuTech. Profita de ofertele pe care magazinul online le-a anuntat cu ocazia BlackFriday si achizitioneaza-ti toate produsele de care ai nevoie pentru a-ti securiza locuinta.

8.FalkeRomania.ro

FalkeRomania este un site de unde poti comanda dresuri si sosete calitative. Acesta ofera spre vanzare produse dedicate atat femeilor, cat si barbatilor si copiilor. In consecinta, nu rata promotiile pe care magazinul online le-a anuntat si comanda sosete si ciorapi caldurosi pentru intreaga familie.

9.www.BMAN.ro

BMAN este un magazin online dedicat domnilor, care pune la dispozitia acestora piese vestimentare si accesorii inedite, confectionate din materiale de o calitate superioara. Drept urmare, daca esti un barbat rafinat si iti doresti sa intrii in posesia unor astfel de articole vestimentare, trebuie sa ai in vedere acest site pentru ofertele de BlackFriday.

10.https://www.mobiladmd.ro/

Un alt site pe care trebuie sa il ai in vedere cu ocazia campaniei BlackFriday este Mobiladmd. Acesta ofera obiecte de mobilier de cea mai buna calitate, in diverse stiluri, astfel incat clientii sa beneficieze de o ambianta primitoare in caminul lor.

In concluzie, acceseaza site-urile enumerate mai sus si achizitioneaza-ti produsele de care ai nevoie, la preturi mai mici ca niciodata!

×
Subiecte în articol: Black Friday
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close