Antena 3 CNN Economic Companii TotalSoft alocă un buget de 40-60 milioane euro pentru achiziţii de companii în Polonia şi Turcia

TotalSoft alocă un buget de 40-60 milioane euro pentru achiziţii de companii în Polonia şi Turcia

TotalSoft alocă un buget de 40-60 milioane euro pentru achiziţii de companii în Polonia şi Turcia
Sursa foto: totalsoft
28 Mai 2010   •   19:07

Producătorul de soluţii informatice pentru afaceri TotalSoft vrea să achiziţioneze companii de profil din Polonia şi Turcia, pentru care are un buget de 40-60 milioane euro, a spus, vineri, directorul general al companiei, Liviu Drăgan, potrivit Mediafax.
"Am ales Polonia şi Turcia pentru că sunt ţări în creştere. Am stabilit un buget pentru extindere de 20-30 milioane de euro pentru fiecare ţară", spune Drăgan, după o conferinţă de presă.
În acelaşi timp, TotalSoft va inaugura, în iunie, o reprezentanţă la Varşovia, în Polonia, investind peste 100.000 euro.
"Avem deja reprezentanţe în Bulgaria, la Sofia, în Grecia, unde avem şapte angajaţi, şi în Serbia. În iunie vom deschide şi în Polonia, la Varşovia", a declarat Drăgan.
Potrivit oficialului Total Soft, veniturile din străinătate constituie 34% din totalul afacerilor companiei şi estimează ca, până în 2014, să atingă 50%.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: buget companii achizitii
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close