Antena 3 CNN Economic Companii Ultra Pro Computers a intrat în faliment

Ultra Pro Computers a intrat în faliment

Ultra Pro Computers a intrat în faliment
Sursa foto: computer
07 Iun 2010   •   14:42

Tribunalul Constanţa a decis intrarea în faliment şi dizolvarea K Tech Electronics, societatea care se ocupa de gestiunea magazinelor Ultra Pro Computers. Procesul va fi aplicat de BDO Business Restructuring SPRL, scrie Mediafax.

"Urmează să procedăm la vânzarea bunurilor şi distribuirea sumelor obţinute către creditori. Datoriile acumulate de K Tech Electronics faţă de cei 84 de creditori se ridică la 28 milioane de euro. Sperăm ca până în octombrie, când este programat următorul termen al procesului, să vindem bunurile şi să distribuim sumele", a declarat Geanina Oancea, partener în cadrul BDO Business Restructuring SPRL, administratorul judiciar al retailerului IT&C, citată de agenţia de presă.

Potrivit Geaninei Oancea, din banii obţinuţi din vânzarea bunurilor de la K Tech Electronics nu se vor putea acoperi toate datoriile către creditori.

"Societatea are o datorie de 3,5 milioane de euro către Banca Românească, în baza unui împrumut gajat cu cea mai mare parte a bunurilor care vor fi scoase la vânzare. Practic, sumele obţinute din vânzarea bunurilor vor fi îndreptate cu precădere către acest creditor. Dacă mai rămâne ceva, vor fi lichidate datoriile rămase către ceilalţi creditori, printre care se numără şi BRD şi Bancpost", a declarat Oancea.
Bazele K Tech Electronics au fost puse în anul 1997 de Alina şi Cristian Fughină.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: faliment
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close