Antena 3 CNN Economic Companii Wizz Air lansează noi rute din Cluj-Napoca spre Malta, Larnaca şi Stockholm

Wizz Air lansează noi rute din Cluj-Napoca spre Malta, Larnaca şi Stockholm

Wizz Air lansează noi rute din Cluj-Napoca spre Malta, Larnaca şi Stockholm
27 Mar 2017   •   13:43

Compania aeriană low-cost Wizz Air lansează, în această săptămână, trei noi rute din Cluj-Napoca spre Malta, Larnaca şi Stockholm, potrivit unui comunicat al companiei remis, luni, AGERPRES.

Cu şase aeronave Airbus A320 şi cu un echipaj local format din aproape 200 de profesionişti în domeniul aviaţiei, linia aeriană oferă 35 de destinaţii spre 17 ţări din Cluj-Napoca. Wizz Air asigură peste 1,9 milioane de locuri la vânzare pe rutele sale din Cluj-Napoca în anul 2017, ceea ce reprezintă o creştere cu 26% de la an la an.

Potrivit operatorului aerian, în 2016, peste 1,3 milioane de pasageri au fost transportaţi din şi spre Cluj-Napoca. Operaţiunile companiei în Cluj-Napoca susţin mai mult de 1.000 de locuri de muncă - potrivit datelor ACI (Airports Council International).

'Wizz Air caută mereu să îşi extindă reţeaua şi să furnizeze oportunităţi de călătorie cu adevărat accesibile alături de servicii excelente la bord pentru şi mai mulţi pasageri. Săptămâna aceasta, lansăm trei rute noi mult aşteptate spre Malta, Larnaca şi Stockolm de pe aeroportul din oraş, ce vor fi destinaţii perfecte de vacanţă pentru pasagerii noştri', a declarat Sorina Ratz, Wizz Air Communications Manager.

Wizz Air este una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 79 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă peste 500 de rute de la 28 de baze, ce asigură conexiunea între 138 de destinaţii din 40 de ţări. Compania are peste 3.000 de angajaţi şi a transportat 23 de milioane de pasageri în 2016.

Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ şi este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 şi FTSE All-Shares. Wizz Air este membră a Asociaţiei Internaţionale a Transporturilor Aeriene (IATA), Operaţional Safety Audit (IOSA), companie de referinţă la nivel global în ceea ce priveşte recunoaşterea siguranţei companiilor aeriene

×
Subiecte în articol: Wizz Air
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close