Antena 3 CNN Economic Companii Wizz Air: Mai multe rute din România rămân suspendate

Wizz Air: Mai multe rute din România rămân suspendate

Compania aeriană Wizz Air a anunțat vineri că mai multe rute din România rămân suspendate: cele spre Franța și Germania sunt suspendate până pe 3 mai, iar rutele spre Olanda, Elveția și Marea Britanie rămân suspendate până pe 30 aprilie.

Wizz Air: Mai multe rute din România rămân suspendate
Sursa foto: WizzAir/Facebook
17 Apr 2020   •   17:31

Măsurile sunt cauzate de prelungirea restricțiilor de călătorie impuse de autoritățile române pe toate zborurile din România către aceste țări, în cadrul eforturilor de limitare a pandemiei Covid-19, precizează un comunicat.

Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil.

Clienții vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air.

Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienții vor putea primi doar 100% din suma achitată inițial.

Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au cumpărat biletele.

×
Subiecte în articol: Wizz Air
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close