Antena 3 CNN Economic Companii YouTube, din ce în ce mai puternic: "Dacă eram o ţară, am fi fost a treia dintre cele mai mari din lume"

YouTube, din ce în ce mai puternic: "Dacă eram o ţară, am fi fost a treia dintre cele mai mari din lume"

YouTube, din ce în ce mai puternic: "Dacă eram o ţară, am fi fost a treia dintre cele mai mari din lume"
Sursa foto: Foto: news.cnet.com
21 Mar 2013   •   08:39

Peste un miliard de persoane utilizează în fiecare lună platforma video online YouTube, creşterea puternică fiind stimulată de folosirea smartphone-urilor, a anunţat miercuri firma deţinută de Google, informează AFP.

Conducerea YouTube arată că aproape un utilizator de internet din doi vizitează site-ul, care a ajuns să aibă un mare succes după lansarea din 2005.

"Dacă YouTube era o ţară, am fi fost a treia dintre cele mai mari din lume, după China şi India", potrivit conducerii.

Google a cumpărat YouTube în 2006 cu 1,65 miliarde de dolari, însă nu a anunţat până acum dacă platforma aduce beneficii. La numeroasele videoclipuri postate de amatori, YouTube a adăugat un conţinut profesionist ofertelor sale pentru a atrage publicitate.

Site-ul a anunţat la sfârşitul lunii ianuarie că se gândeşte la oferte de conţinut care să nu mai fie gratuite, accesibile pe bază de abonament. YouTube arată că încearcă să combine "ceea ce este mai bun în televiziune cu ce este mai bun în internet".




×
Subiecte în articol: YouTube smartphone Google
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close