Antena 3 CNN Economic Conferinţa ECFS 2023. Instituţiile financiare şi mediul privat caută soluţii pentru crizele actuale

Conferinţa ECFS 2023. Instituţiile financiare şi mediul privat caută soluţii pentru crizele actuale

Instituțiile financiare și mediul de afaceri caută soluţii pentru adaptarea la realităţile economice actuale. Cei mai buni economişti, profesori şi reprezentanţi ai mediului de afaceri s-au întâlnit în Braşov la Conferinţa Europeană a Serviciilor Financiare pentru a stabili care este cea mai bună cale pentru a trece de crizele actuale.

Conferinţa ECFS 2023. Instituţiile financiare şi mediul privat caută soluţii pentru crizele actuale
Sursa foto: isf.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Mar 2023   •   14:58

"În cadrul conferinţei organizăm mai multe paneluri.

Avem un panel de dezbateri, un panel de educaţie financiară şi unul de formare profesională unde participanţii, preponderent sunt reprezentanţi din mediul profesional din piaţa de capital, în general din pieţele financiare nebancare, dar şi patru paneluri academice unde sunt susţinute lucrări de cercetare ştiinţifică prezentate de către colective de autori, cadre didactice universitare, doctoranzi, din ţară şi din străinătate", a declarat Marian Siminică, director executiv al Institutului de Studii Financiare (ISF).

"Pregătirea profesională a căpătat, în ultimii ani, noi valenţe. Şi aici vorbim despre pregătirea profesională a distribuitorilor de asigurări, deci acelora care interacţionează în mod direct cu clienţii.

Cu cât mai bine aceşti distribuitori sunt pregătiţi, din punct de vedere profesional, cu atât mai bine vor putea să ofere consultanţă consumatorilor şi tuturor clienţilor", a explicat şi Alexandru Ciuncan, preşedintele UNSAR.

×
Subiecte în articol: ECFS 2023
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close