Antena 3 CNN Economic Confruntarea anului 2018: Țiriac-Isărescu. Vezi reacția BNR

Confruntarea anului 2018: Țiriac-Isărescu. Vezi reacția BNR

Confruntarea anului 2018: Țiriac-Isărescu. Vezi reacția BNR
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    18 Dec 2017   •   20:43

Ion Țiriac a anunțat luni că a deschis un proces împotriva Băncii Naționale a României, omul de afaceri fiind de părere că Arenele BNR ar trebui să devină "un diamant în mijlocul Bucureştiului" dedicat în principal tenisului.

Ministerul Tineretului și Sportului dorește preluarea bazei sportive din Cotroceni, iar Ion Țiriac, Ilie Năstase și Simona Halep, alături de politicianul Daniel Zamfir, preşedintele Comisiei economice din Senat, susțin demersul Ministerului. 

"Ar trebui că organele de anchetă să se autosesizeze. Se vede negru pe alb că s-a comis o greșeală, voit sau nu. Eu am mai vorbit cu BNR-ul și acum 15 ani, și acum 10 ani, și i-am tot întrebat ce vor să facă. E păcat de acest teren”, a spus omul de afaceri Ion Țiriac.

"BNR nu este proprietara terenului de tenis, după cum reiese din hartă. Nu are niciun drept de administrație. Solicităm prim-ministrului Mihai Tudose denunțarea protocolului. Nu au fost respectate clauzele contractului", susține Daniel Zamfir.

În replică, purtătorul de cuvânt al BNR, Dan Suciu, spune că ”e inutil să revină” asupra unui subiect pe care deja l-a clarificat.

”BNR a investit bani, nu a scos bani de aici. Faptul că ne dă în judecată nu înseamnă că are dreptate”, a spus Dan Suciu, luni, la emisiunea Punctul de Întâlnire, de la Antena 3.

Reprezentantul BNR susține că investițiile BNR pe terenul băncii nu pot intra în această discuție.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close