Antena 3 CNN Economic Conținut plătit 7 activități în natură pe care să le faci în familie vara aceasta

7 activități în natură pe care să le faci în familie vara aceasta

A venit vara, anotimpul vacanțelor și al activităților outdoor. Este momentul să fii creativ și să te bucuri împreună cu familia ta de distracție, aer curat și soare.

7 activități în natură pe care să le faci în familie vara aceasta
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Iun 2023   •   13:08

Profită de vremea bună de afară și creează amintiri de familie. Am făcut o listă cu 7 activități distractive pe care le poți face cu copiii în această vară.

1. Faceți excursii de camping

Copiilor le plac aventurile în natură, iar campingul în proximitatea unei păduri este varianta ideală. Asigură-te că aveți echipamentul necesar, corturi, hamace, saci de dormit, mobilier outdoor pentru servit masa și multe altele. Fă liste cu lucrurile de care aveți nevoie și nu lăsa nimic la voia întâmplării pentru a vă bucura de excursia de camping în familie.

2. Mergeți la pescuit

O altă activitate distractivă în aer liber este pescuitul. Îți poți învăța copiii tainele prinderii peștilor și poți petrece timp de calitate în peisajul pitoresc din jurul lacului. Vei avea nevoie de același echipament de camping, plus articole pentru pescuit, lanseta stationar, fir, cârlige, undițe pentru copii și, desigur, momeală.

3. Faceți călătorii de weekend cu maşina

Călătoria cu mașina este o idee extraordinară și distractivă pentru o activitate de familie, care nu necesită un buget foarte mare. În loc să vă cazați la hoteluri scumpe, puteți vizita multe orașe în weekend și puteți face opriri pentru vizitarea obiectivelor turistice.

4. Ieşiți la picnic

Vara înseamnă pădure verde, susur de râu și tril de păsări. Ce poate fi mai plăcut decât niște timp petrecut la picnic cu familia? Poți să te bucuri de natură, să mănânci afară și să joci tot felul de jocuri în aer liber. Picnicul este cel mai bun mod de a te bucura de vremea caldă în această vară. Îți poți petrece timpul citind cărțile preferate în timp ce copiii se pot juca în natură.

5. Lucrați împreună în grădină

Dacă ai o grădină acasă, acum este cel mai bun moment pentru munca în familie și a face lucruri distractive și utile. Stabilește împreună cu copiii ce flori și legume veți cultiva la voi în grădină și învață-i să planteze și să îngrijească grădina. Este o ocazie bună să le arăți că ai încredere în ei cu o sarcină de adulți și vă puteți bucura împreună de zilele de vară în grădină, dar și de fructele și de legumele pe care le veți culege.

6. Planifică o plimbare în familie cu bicicleta

Dacă ţie și familiei tale vă place sportul și preferi să fiți activi mai mult decât să stai la soare, atunci ciclismul este pentru tine. Vei descoperi că aceasta este o oportunitate excelentă pentru copiii tăi de a-și testa noile abilități de ciclism și le va fi mai ușor să-și depăşească fricile, mai ales că toată familia este aproape. În plus, activitatea fizică în natură înseamnă sănătate atât pentru copii, cât și pentru adulți. Planificați un traseu distractiv cu opriri de înghețată pentru a surprinde plăcut copiii.

7. Faceți drumeții

Găsiți un traseu cu dificultate mică, de drumeții pentru familie, și mergeți cu copiii într-o excursie. Le va plăcea să vadă flori bizare și păsări. Dacă apar și o veveriță sau un pârș, distracția este garantată. Asigură-te că purtați încălțăminte specială pentru drumeții, astfel încât să puteţi termina confortabil drumeția fără dureri. De asemenea, apa și gustările sunt obligatorii.

Vara este anotimpul perfect pentru a petrece timp liber cu familia. Profitați de ocazia în care copiii sunt în vacanță. Nu este nevoie de planificare temeinică sau de un buget mare pentru a ieși în natură și a-i face pe copii să se distreze. Ieșiți din casă cât de frecvent se poate vara aceasta.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Vladimir Putin, învestit pentru încă 6 ani ca preşedinte al Rusiei
x close