Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Aparatură de laborator pentru rezultate eficiente regăsim la Precisa

Aparatură de laborator pentru rezultate eficiente regăsim la Precisa

Laboratoarele se folosesc în mai multe domenii și pot oferi rezultate în numeroase arii. Nu vorbim doar despre analize medicale sau alte testări în sfera medicală, ci și testări de soluții, materiale de construcții și așa mai departe.

Aparatură de laborator pentru rezultate eficiente regăsim la Precisa
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Mar 2022   •   12:17

Un laborator eficient trebuie să dispună de toată aparatura necesară pentru a genera rezultate cât mai aproape de adevăr, indiferent de domeniul în care activează. Precisa îți pune la dispoziție aparatură de laborator pentru rezultate eficiente.

Site-ul precisa.ro prezintă mii de produse în materie de aparatură de laborator, cât și consumabile, teste și alte accesorii. Te așteaptă peste 12 categorii de produse, care la rândul lor sunt împărțite în subcategorii pentru a găsi produsul sau aparatura de care ai nevoie. În ceea ce privește aparatura de laborator, precisa.ro dispune de o gamă largă de echipamente, printre care și hota citostatice. Hotele pentru prepararea citostaticelor sunt cu flux laminar și sunt de 3 tipuri: BIO1000 CYTO, BIO130 CYTO, respectiv BIO160 CYTO.

Varietate de produse extinse în mai multe sfere

Dacă până acum am discutat despre aparatura de laborator, pe site-ul Precisa ai la dispoziție și alte tipuri de echipamente. În aceste categorii sunt incluse materialelele didactice, reactivi și chimicale, kituri și teste rapide sau produse microbiologice. Se pot folosi în școli, licee sau universități axate în aceste domenii. Varietatea de produse extinse în mai multe sfere vine în ajutorul directorilor, rectorilor, profesorilor și nu numai, pentru a-i îndruma pe elevi, studenți sau cursanți să descopere totul în acest domeniu.

Tot pe site-ul precisa.ro mai sunt disponibile și aparaturi pentru testarea materialelor de construcții. Categoria cuprinde aparatură pentru testare agregate, testare asfalt din bitum, testare pentru beton și tipare beton, testare ciment, fier sau sol. În acest fel vei putea obține un rezultat eficient și, nu în ultimul rând, rezistent al proiectelor tale, înainte de a le finaliza.

Pentru că este un site dedicat aparaturii pentru laborator, nu puteau lipsi consumabilele de laborator. Această categorie include cartușe de extracție, hârtii de filtru, hârtii indicatoare de pH și membrane filtrante. Doar în materie de aparatură de laborator vei descoperi peste 1300 de produse.

Cere o cotație de preț pentru echipamentele dorite!

Precisa îți oferă posibilitatea de a solicita o cotație de preț la fiecare produs, în funcție de ceea ce ai nevoie. De asemenea, ai la dispoziție date de contact pentru a discuta mai multe cu specialiștii. În cazul în care ai dubii în legătură cu produsele alese, cere ajutorul profesioniștilor în sfera respectivă! Precisa are 3 locații în care poți solicita ajutorul și cotații de preț pentru produsele de care ai nevoie. Este vorba despre Iași, Sibiu și Slatina. Fiecare dintre aceste 3 locații dispune de un număr de telefon și un număr de fax la care poți contacta specialiștii.

Dacă ai optat deja pentru un produs și acesta s-a defectat, îl poți trimite la service - numărul de telefon este disponibil pe site sau poți trimite un e-mail la adresa [email protected].

×
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close