Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Când alegi siguranța, cumpără uși de garaj personalizate și automatizate de la Alexiana Group

Când alegi siguranța, cumpără uși de garaj personalizate și automatizate de la Alexiana Group

Este adevărat că trăim vremuri tulburi, în care fiecare persoană se protejează cum poate mai bine, atât pe el, cât și pe cei dragi.

Când alegi siguranța, cumpără uși de garaj personalizate și automatizate de la Alexiana Group
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Iun 2023   •   17:13

Mulți apelează la sisteme audio video pentru a supraveghea locuința sau împrejurimile acesteia. Alții recurg la porți mai înalte pentru a nu se observa ce au în curte.

Sigur, toate aceste măsuri sunt ok și într-un fel sau altul reduc din diverse pericole. Una dintre cele mai eficiente metode este și folosirea unui garaj, indiferent de mărimea acestuia.

Cu ajutorul ușilor de garaj automatizate livrate de către firma Alexiana Group orice mașină sau bun personal se află la loc protejat.

Oferte diversificate de uși de garaj personalizate

Atât pentru cei care locuiesc la bloc sau pentru cei care locuiesc la casă garajul este practic o anexă indispensabilă. Mașina proprietate personală precum și alte bunuri de valoare pot fi depozitate corespunzător aici. La intrare, garajele pot fi dotate cu usi de garaj personalizate si automatizate. Acestea servesc mai întâi de toate la siguranța bunurilor depozitate înăuntru dar, în același timp, au și un rol estetic. În funcție de dorințele proprietarului, aceste uși de garaj pot arăta diferit de modelele clasice. Astfel, ele pot fi imprimate cu diferite modele, ba chiar și cu imagini personalizate. Imaginația nu are limite în acest caz, aproape orice model cerut va putea fi imprimat digital, folosind o tehnologie specială. În felul acesta o banală ușă de garaj poate arăta precum o operă de artă.

Aplicarea tehnologiei de vopsit - cum rezistă factorilor exteriori

Așa cum spuneam, firma Alexiana Group își dorește să mulțumească pe toți cei care comandă uși de garaj, dar nu numai. Astfel, după procedeul de imprimare, ușile de garaj personalizate vor mai primi un strat protector de lac. Acesta are rolul de a menține cât mai mult timp posibil intact desenul aplicat. Culori sunt de calitate, într-adevăr aceasta este o ușă de garaj care vorbește despre bun-gust.

Cerneala specială de imprimare poate fi aplicată pe finisaje diverse, de la cele netede până la cele cu dungi sau nervuri. Un agent de vânzări specializat poate să ofere informațiile necesare, pentru orice întrebare. Dacă vorbim însă despre modele personalizate, ele se imprimă doar la cerere.

Dacă vorbim despre proprietăți ale ușilor de garaj care sunt acestea?

Felul în care sunt poziționate ușile de garaj secționale oferă proprietarilor o serie de avantaje. De exemplu, aceștia își pot parca mașina chiar în fața garajului, deoarece ușile se montează în spatele golului creat. În felul acesta chiar și spațiul interior poate fi folosit la întreaga lui capacitate.

Nu numai atât, firma Alexiana Group comercializează uși de garaj care pot fi folosite și la garaje care nu au chiar forma clasică. Unele persoane preferă și grile de aerisire incluse. Indiferent de alegere, garanția poate fi una extinsă, ajungând la maxim 11 ani.

Firma livrează de asemenea și rulouri exterioare sau uși de garaj tip rulou. Pentru comenzi accesați pagina oficială.

Date de contact:

www.alexiana.ro

0230 560 560

0755 111 222

[email protected]

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close